Festbuffet med forret og dessert

Forret

Anrettet på fade lige til at sætte på bordet

Hjemmerøget laks med urtedressing, rejer og asparges på bund af sprøde salater

Varmrøget laks fra egen ovn på bund af sprøde salater, anrettet med peberrodscreme, syltede rødløg og rugbrødscrumble

Hjemmerøget laks anrettet på sprøde salater med rygeostdressing, radiser og agurk

Dampet laks med rejer, asparges, æg og thousand Island dressing anrettet på sprøde salater

Rimmet laks med havtorn og peberrodsdressing

Vintersalat med ristet and, valnødder, stegte æbler og honningdressing

Cæsar salat med timian croutoner, parmesan og kylling,

Cæsar dressing

Grillede tomater, courgetter, auberginer og peberfrugter med mozzarella og ristet spegeskinke

Kalvepaté med cornichoner, tomatkompot og sorte oliven.

Alle forretter ledsages af hjemmebagt brød

.

Stegebuffet

Helstegt kalvetyksteg

Peberstegt kold oksetykstegsfilet

Kylling i pesto og yoghurt

Helstegt okseculotte

Glaseret skinke

Græskfarsbrød med feta

Indbagt svinemørbrad

Sprængt nakkefilet med krydderurter

Helstegt kalkunbryst stegt i gremolata

Kalkunbryst marineret i Soya og appelsin

Italiensk Panchetta

.

Tilbehør, vælg blandt:

Tomatsalat med plukket mozzarella og basilikum

Caesarsalat med romainesalat, parmesan og brødcrutons

Cæcardressing

Broccolisalat med bacon og rødløg

Icebergsalat med tomat, agurk, majs, ærter og feta

Pastasalat vendt med pesto, stegt aubergine, courgetter og ristede græskarkerner

Grovesalater med spidskål orangedressing og nødder

Kartoffelsalat med sommersalatdressing, agurker og radiser

Klassisk kartoffelsalat i cremefraichedressing med purløg og tomat

Græsk kartoffelsalat med oliven, løg, citron, tomat og feta

Pastasalat med soltørrede tomater og sprøde grøntsager

Salat med byg kerner, grønne asparges, citrus syltede løg og persille

Sprøde grønne salater med skalotteløg og vinaigredressing

Salat med spidskål, æbler og frisk mynte i yoghurt dressing

Salat af tomater, vandmelon og peberfrugter

Grillede tomater i balsamico

Bulgur med stegte grøntsager

.

Det varme tilbehør

Pasta penne i tomatflødesauce gratineret med mozzarella

Små stegte kartofler med kold bearnaisecreme

Flødekartofler

Kartoffelgratin med rodfrugter

BBQ kartoffelbåde

Bagte kartofler med kryddersmør

Sennepsstegte kartofler

Pestokartofler

.

Dessert:

Mazarintærte med frugtkompot og cremefraiche

Brownie med frugtsalat og vaniljeis

Æbletrifli med kold flødeskum, serveret i glas

Citronfromage med flødeskum og makroner, serveret i glas

Chokolademousse med flødeskum og knas, serveret i glas

Cheesecake på digestive bund med brombærtop

Gateau Marcel med vaniljeis og bærkompot

.

Pris

Vælg / sammensæt

Sammensæt buffet ved valg af: 2 x kød, 5 tilbehør

Stegebuffet alene kr. 185,- (valg af 3. kød + kr. 30,-)

Stegebuffet inkl. forret eller dessert kr. 245,-

Menu; forret, buffet og dessert kr. 295,-

Min. levering 20 kuverter

Kontakt os i dag

Ring i dag på telefon 22 87 22 44 eller skriv på og lad os hjælpe dig med diner transportable.
Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning til netop jeres kommende arrangement
– og naturligvis til en favorabel pris.




Information

Krohns Køkken Aps
CVR: 31260000

lillesmiley    smiley_112

Gl. Lyngvej 2
4600 Køge

Find vej med Google Map

Galleri
Se nogle af vores smukke anretninger