fbpx

Handelsbetingelser

Krohns Køkken ApS
Gammel Lyngvej 2
4600 Køge
CVR-nr: 31260000
Telefon: 22 87 22 44 (mandag til fredag, kl. 9 til 17)
E-mail: mad@krohnsk.dk

Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. For alle betalingsformer gælder det, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen information om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Betalingsformer

Der skal betales ved bestilling. Dankort, MasterCard og Visa kan benyttes. Ved udenlandske kreditkort kan der tillægges gebyr efter gældende satser.

Beløbet trækkes når din bestilling er afsendt.

Priser

Alle priser er angivet inkl. 25% moms.

Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den forretnings enhed som har trukket beløbet.

Levering

Levering i forbindelse med frokostordning under Krohns Køkken er gratis. Levering til andre, eller på andre tidspunkter, pålægges leveringsgebyr DKK 25,- i postområdet 4600. Der pålægges kun et leveringsgebyr pr. leveringssted. Samlede leveringer af min. 10 stk. enheder til fuld pris er gebyrfri.

Levering finder sted på dagen for den pågældende menu, f.eks. tirsdag eller torsdag eller fredag, i et tidsrum efter aftale.

Fortrydelsesret

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på eller fra offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamationer

Vi bestræber os på at tilberede vore retter og menuerne med størst mulig omhu til gavn, glæde og velsmag. Skulle der være noget der kræver påtale, så reklamer snarest muligt efter modtagelse af retterne / menuerne. Ros og ris modtages på mail mad@krohnsk.dk eller via vores kontaktformular.

Læs mere om din reklamations- og fortrydelsesret hos forbrug.dk.

Personlige oplysninger

De oplysninger, personlige eller firmamæssige, du afgiver til Krohns Køkken i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Krohns Køkken. Dine oplysninger bliver ikke solgt eller videregivet til andre.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en ePay-betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Nets. Navn, adresse, telefonnummer, og e-mail gemmes. Dit telefonnummer benyttes som dit unikke kundenummer. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Alle falske bestillinger politianmeldes.